Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 30, 2009

Jalan-Jalan Cari Makan 2

Warning!!!

Entry ini dipenuhi dengan gambar makanan. Kalau tengah lapar dinasihatkan agar tidak meneruskan pembacaan kerana ia mungkin akan mengakibatkan rasa lapar yang kronik. :p

Another entry about makan. Hehehe... Nampak sangat kuat makan, camane la nak kurus. Ada tak sesiapa yang boleh bagi cara2 untuk kurus tanpa perlu stop or kurangkan makan? I nak kurus tapi dalam masa yang sama nak gak makan sedap2. Camane tu ek?

Hari esoknya, which is Thursday Hubby lak belanja makan (padahal memang selalunya dia yang belanja makan). Kali ni kitaorang pegi makan kat Restoran Nelayan Titiwangsa lak. Masa pegi makan tu memang takde orang sangat, maklumlah malam raya. Kalau tak selalunya memang ramai orang kat sana especially kalau kat area buffet.

Alamak dah tak tau la nak cite apa, so I tepek gambar je la ek.


Muka suami yang terpaksa rela melayan nafsu makan si isteri


Budak ni sibuk main sendiri masa mummy ngan daddy dia sibuk makan.
Baik sungguh ini budak, memang bole di bawak ke majlis selalu la
provided majlis tu tak berlangsung di dalam keadaan yang panas.


Makanan untuk 2 orang


Lemon Chicken



Skinless Butter Prawn
My Favourite!!!


Ikan Kerapu Sweet Sour


Gambar sayur, I tak amik la pulak.

2 comments:

wina said...

sedapnye..terliur tengok gambar² tu :-)

btw, kat nelayan ni bukan buffet je ke? ala-carte pun ade ye ielya??

ielya said...

wina,

memang sedap. nanti kita buat gathering kat nelayan lak k. :)

yup kat nelayan memang ada ala carte. selalunya kalau makan kat sana i memang amik ala carte, buffet tak pernah try lagi.