Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 16, 2009

Ditinggalkan

Hi...

As usual every monday mesti rasa bosan and malas nak keje. Lagi-lagi sekarang ni I ditinggalkan keseorangan. My room partner dah pegi Penang, ada kursus kat sana. Unit I, I sorang je x pegi. Huwaaa... Actually nama I dah tercalon untuk pegi kursus tu, tetapi disebabkan Isyraf sanggup je I x pegi. X sanggup I nak tinggalkan Isyraf dengan Daddy dia for 2 nights.

Kadang-kadang ada gak bisikan halus syaiton, suruh I pegi je kursus tu. Ye la kalau I pegi kursus tu, confirm I akan dapat tido tanpa gangguan budak kecik nak susu tengah-tengah malam. Huhuhu... Tapi bila fikir balik, bole ke I tido kalau asyik teringat je kat budak chomel itu (suka-suka hati je puji anak sendiri).

Actually banyak benda nak cite tapi cable handphone x bawak la pulak. Nak cite about Isyraf yang dah bole meniarap (syabas beta - baca ala-ala cite hindustan k) and about gathering semalam. Memang best la gathering semalam. Mula-mula I cam segan, tapi mereka-mereka (Sue, Amie, Anita,Wina and Hanin) tersangat la friendly. My Hubby pun cam enjoy borak-borak with their hubbies. Selalunya my Hubby cam anti sosial sikit (suka-suka je nak kutuk laki sendiri. ampunkan Honey ye B). Sebab selalunya my Hubby susah nak ngam or borak-borak ngan orang yang dia baru kenal.

K la hope tomorrow I ingat nak bawak cable hp, so bole la I upload gambar I lak. Tapi I x banyak sangat amik gambar sebab segan. Huhuhu... Lain kali maybe dah x berapa segan sangat kot. Hopefully.

2 comments:

wina said...

nice meeting u too ielya :-)

acc kan wina pun akan pegi team building & tinggalkan kira tuk 2H1M..wajib pegi..sedihhhh tinggalkan kira nanti

ielya said...

wina:
sejak ada baby rasa malas je nak gi mana2 kan.

sori la semalam x banyak borak ngan u. i mcm segan. nanti next time, kita jpa lagi k.