Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 6, 2010

Update on FP warehouse sale

Okayla as promised earlier sekarang ni I nak letak gambar barang2 yang I dah beli tadi. Takde la banyak sangat pun barang yang I beli. Kalau ikutkan hati memang rasa macam baaaaanyak je nak beli tapi bila fikir2 balik cam tak berapa perlu je barang2 tu so I pun tak jadi la nak beli. So kat bawah ni adalah barang2 yang I dah terbeli. Hehehe...


Barang2 yang I beli. Tak banyak pun cuma 3 barang je


Table top play mat.



Rattle


Budak kecik yang bersabar menunggu Daddy pasang highchair


So untuk tatapan semua ni la highchair Isyraf

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Ni la Isyraf punya highchair. Murah la gak ni.
Just RM 280 je




Muka ceria seorang budak kecik yang dapat highchair.



5 comments:

Marsha~ said...

best gilaaaa... kat melakani tkpernah kot ade warehouse mcm ni... bosan betul...

senioritasara said...

waaaaaaaaaaaaa seronoknye isyraf!!!!!!!!!!!!!mama nak join situ buleh?????????????

ielya said...

marsha:
meh la pindah kl. hehehe...

sarah :
"mama sarah nak join sekali ek? bole je tp kena makan bubur gak la macam Isyraf" :p

Anita, Mummy Adzryl said...

best best... tp ielya, i x gi pun warehouse tu.. macam x larat nak queue.. so terlepas laa nak beli high chair tu.. huhuhuhu.. xpe la.. bukan rezeki.. hikk.. :P comel la isyraf!! :D

ielya said...

anita :
u x gi ke warehouse tu? i ingatkan u pegi.

"auntie nita, baby yang lahir 4 july 2009 memang comel2. :D" - isyraf